CANVI DE CICLE
Política 17/09/2012

Oriol Pujol, a la militància de CDC: "Ara hem de guanyar la llibertat!"

El secretari general dels nacionalistes insta els afiliats a "escriure glorioses pàgines" de la història de Catalunya i a fer pedagogia de l'estat propi

Oriol March
1 min
Oriol Pujol al ple del Parlament sobre el pacte fiscal / PERE VIRGILI

Barcelona"Ara, companys i companyes, hem de guanyar la llibertat!". Així acaba la carta que ha enviat aquesta nit el secretari general de CDC, Oriol Pujol, a la militància convergent i a la qual ha tingut accés l'ARA. "La Diada ens ha situat a tots en una cruïlla històrica sense precedents i a la gent de CDC ens converteix en els responsables de liderar el procés cap a l'estat propi que ja vam encetar l'any 2010", reflexiona Pujol.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El secretari general dels nacionalistes insta la militància a "escriure glorioses pàgines de la història de Catalunya i, tot i que considera que "serà un camí ple de dificultats", assegura que "l'esperança i la il·lusió que es respira aquests dies ens esperona a treballar per un futur millor". Pujol recomana als afiliats convergents "sortir, parlar, convèncer i sumar la gent al projecte. Hem de ser actius i hem d'estar orgullosos", adverteix.

stats