NOU FINANÇAMENT
Política 27/05/2012

Oriol Pujol fa costat Duran i afirma que ara no cal debatre el pla B al pacte fiscal

El secretari general de CDC afirma que parlar d'una llei d'Hisenda pròpia ara ''debilita una negociació en la qual encara estàs en fase A''

Acn / Ara
1 min
CDC endureix el discurs a l'espera de pactar els comptes

LleidaEl secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha assegurat que no hi ha cap discrepància entre el president de la Generalitat, Artur Mas, i la vicepresidenta Joana Ortega sobre un possible pla B si fracassa la negociació del pacte fiscal a Madrid, tot i la dirigent d'Unió es va desmarcar divendres la llei d'Hisenda pròpia proposada per Mas per si no s'assoleix el pacte fiscal. El líder d'Unió, Josep Antoni Duran i Lleida, ja havia contradit el president dijous, un dia abans.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Així, Pujol ha assumit els plantejaments dels democristians i també ha remarcat que ara no és moment de parlar de plans B perquè ''debilita una negociació en la qual encara estàs en fase A''. L'aposta per la hisenda pròpia va ser una de les principals reivindicacions de Mas en el congrés de CDC del març, quan Convergència també va incloure l'Estat propi entre els seus objectius.

stats