NOU FINANÇAMENT
Política 02/08/2012

Oriol Pujol: "Com a nació hem iniciat un camí de no-retorn cap a la llibertat"

El líder de CDC acusa "l'espanyolisme intransigent" de calumniar el partit a causa de la seva "fermesa de plantejaments"

Ara
1 min
Material de CDC de la campanya a favor del pacte fiscal

BarcelonaEl secretari general de CDC, Oriol Pujol, ha enviat una carta als militants de la formació en què els insta a "defensar l'acord assolit pel Parlament de Catalunya" entorn del pacte fiscal, atès que "cada dia que passa, Catalunya perd 45 milions que van a Espanya i no retornen, i aquest és un preu que no podem pagar perquè és massa alt i pot suposar el final de Catalunya com a nació". "Hem de ser transmissors del missatge, hem d'anar arreu del país explicant aquestes xifres i fent entendre que aquesta és l'última oportunitat que tenim", afegeix, i ho enquadra en el nou rumb que va prendre CDC en el seu últim congrés i que fixa que "com a nació hem iniciat un camí de no-retorn cap a la llibertat" i del qual "la seva primera estació és la consecució de la Hisenda pròpia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pujol, però, alerta que "la fermesa de plantejaments" de la formació fa sortir "les ires dels sectors més rancis i conservadors de l'espanyolisme intransigent". "Estan calumniant-nos, difamant-nos i mirant de dilapidar el nostre prestigi i el nostre bon nom", defensa el líder nacionalista, en relació a les recents vinculacions aparegudes amb el cas de les ITV i el cas Palau. Però avisa: "No ho permetrem i defensarem el nostre honor amb ungles i dents".

El dirigent de CDC acaba la carta avançant actes per a l'11 de setembre i adjunta en la missiva material de la formació de la campanya per la Hisenda pròpia.

stats