POLÍTICA
Política 07/05/2012

Pujol aclareix que no va parlar de recuperar successions i reivindica el compliment de la paraula donada

Recorda que el PP va prometre no apujar impostos i després fa just el contrari

Acn
1 min

BarcelonaEl secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha aclarit aquest dilluns que ell no va parlar de recuperar l'impost de successions, i ha insistit que la decisió sobre com s'ajusta el pressupost l'haurà de prendre el Govern.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Pujol va obrir la porta dissabte a reinstaurar l'impost. En roda de premsa aquest dilluns, però, ha reivindicat el compliment de la paraula donada per part de CiU, que va prometre la supressió d'aquest tribut i va complir el seu compromís. "Estem orgullosos i satisfets", ha assegurat Pujol, tot remarcant que hi ha altres partits que fan just el contrari, en referència al PP, que va assegurar que no apujaria impostos i després sí que ho ha fet. "Altres partits han predicat un munt de coses i han arribat al capdavant de les institucions i s'han passat pel clatell tots els seus compromisos amb la ciutadania. Volem treure pit de la decisió presa en el seu moment", ha subratllat Pujol aquest dilluns.

El convergent ha negat que ell hagués proposat la recuperació de l'impost, i ha insistit una vegada i una altra que li pertoca al Govern decidir com concreta l'ajust que ve imposat pels comptes espanyols, si ho fa en l'apartat de la despesa o incrementant el capítol d'ingressos.

stats