Publicitat
Publicitat

CAS ITV

Oriol Pujol: "Se'm bateja com a col·laborador necessari del cas ITV, i no sóc ni col·laborador ni necessari"

El secretari general de CDC, que ha comparegut aquest divendres pel presumpte finançament il·legal del seu partit a través del Palau de la Música, assegura que els implicats en la trama han parlat "inadequadament" d'ell

"S'ha parlat de mi com a col·laborador necessari [d'una presumpta trama il·legal per incidir en la concessió de llicències d'ITV a Catalunya], i no sóc ni col·laborador ni necessari". Així s'ha volgut defensar el secretari general de CDC, Oriol Pujol, davant d'informacions aparegudes els últims dies i que el vinculen a aquesta suposada trama il·legal de tràfic d'influències.

Pujol apareix en converses telefòniques entre empresaris vinculats al cas de les ITV i un informe de l'Agència Tributària el situa com a "col·laborador necessari" de la trama. "Conec alguns d'aquests empresaris i considero que s'ha parlat inadequadament de mi", ha valorat el secretari general de CDC durant la seva compareixença parlamentària sobre el presumpte finançament il·legal del partit nacionalista a través del Palau de la Música.

RE

Més continguts de