CAS PALAU
Política 27/07/2012

CiU, PSC i PP eviten la compareixença al Parlament de Felip Puig pel cas Palau

Tal com estava previst, els nacionalistes i ERC han aprovat que Oriol Pujol, secretari general de CDC, s'expliqui aquest divendres al matí sobre el presumpte finançament il·legal del seu partit

O. March / L. Díaz-roig
1 min

BarcelonaFelip Puig, conseller d'Interior i exsecretari general adjunt de CDC, no compareixerà al Parlament per donar explicacions sobre el presumpte finançament il·legal del partit nacionalista a través del Palau de la Música. Ha estat així perquè CiU, PSC i PP hi han votat en contra. La compareixença de Puig, que era conseller de Política Territorial i Obres Públiques en el moment en què CDC s'hauria finançat de forma fraudulenta, havia estat reclamada pels grups d'ERC i ICV.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Sí que s'ha aprovat, tal com estava previst, que el secretari general de CDC, Oriol Pujol, s'expliqui aquest divendres al matí en comissió parlamentària gràcies als vots dels nacionalistes i dels republicans. El PSC, ICV i Solidaritat han reclamat que sigui el president de la Generalitat i de CDC, Artur Mas, qui comparegui a la cambra catalana. "Que surti Pujol i no Mas converteix aquesta compareixença en una farsa", ha assegurat Jordi Terrades, diputat del PSC, en el debat previ a les explicacions del secretari general de CDC. Els socialistes no faran preguntes a Pujol perquè consideren que és Mas qui s'ha d'explicar.

stats