Publicitat
Publicitat

Oriol Pujol: "José Blanco se'n va del govern espanyol com un penques"

CDC aprova el reglament del seu 16è congrés, que se celebrarà a Reus els dies 23, 24 i 25 de març

El secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha carregat aquest matí durament contra l'encara ministre de Foment, José Blanco (PSOE), a qui ha acusat de ser un "penques" per assegurar que la Generalitat no té poder per decidir a què ha de destinar els 759 milions corresponents a la disposició addicional tercera que l'executiu socialista es nega a pagar. "Blanco se'n va com un penques i un barrut", ha reblat Pujol.

El secretari general adjunt de CDC ha explicat que el consell nacional del partit ha aprovat el reglament del 16è congrés, que se celebrarà a Reus els dies 23, 24 i 25 de març. Pujol ha volgut remarcar el caràcter "ordinari" d'aquest conclave, que si no hi ha canvis de darrera hora l'entronitzarà com a secretari general de la formació en substitució d'Artur Mas, que n'esdevindrà president.

El president del grup parlamentari de CiU ha reiterat, tal com va fer dilluns d'aquesta setmana, que en cap cas els nacionalistes votaran a favor de la investidura de Mariano Rajoy com a president espanyol.

RE

Més continguts de