Política 21/09/2011

Oriol Pujol posa en marxa el seu videobloc

El secretari general adjunt de CDC aprofita la seva primera entrada per demanar un "partit més fort" per a un "país més fort"

Redacció
1 min
Fotograma del videobloc d'Oriol Pujol

BarcelonaEl secretari general adjunt de CDC, Oriol Pujol, ha posat en marxa un videobloc a l'estil del que té el president de la Generalitat, Artur Mas. El primer vídeo s'ha enregistrat a Sant Hilari de Sacalm, on els convergents van celebrar la seva escola d'estiu el cap de setmana passat. Pujol aprofita el seu primer missatge per explicar que la consigna interna de CDC per als propers mesos és la de construir "un partit fort per a un país més fort", conscient dels anys "complicats" que vénen en matèria econòmica, social i política.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

De fet, la tasca que va assumir Pujol després de les eleccions va ser la d'ocupar-se del partit portes endins, substituint Felip Puig. L'any que ve, després del congrés nacionalista, ocuparà la secretaria general que ara mateix ocupa Mas. Amb aquest videobloc, Pujol pretén arribar a militants i simpatitzants, mostrant aspectes i reflexions a l'entorn del partit que sovint queden més allunyades dels mitjans de comunicació convencionals. També inclourà vídeos amb reflexions de caràcter més personal. La seva intenció és apropar la política al conjunt de la ciutadania.

Aquest tipus d'iniciatives ja les havien engegat fa anys líders polítics com l'actual primer ministre britànic, David Cameron, que va basar part de la seva campanya per arribar al poder en les noves tecnologies.

stats