Política 16/04/2013

Duran veu com "un signe d'amistat i suport moral" que la cúpula de CDC acompanyi Oriol Pujol a declarar

El portaveu de CiU al Congrés defensa la presumpció d'innocència i assegura que "una persona imputada, d'entrada és innocent"

Acn
1 min
Oriol Pujol (al centre) arriba al TSJC per declarar com a imputat pel cas de les ITV,  acompanyat de Josep Rull (esquerra), Jordi Turull i Lluís Corominas (dreta) / PERE TORDERA

MadridEl portaveu de CiU al Congrés dels Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, considera que haurà estat "un signe d'amistat i de suport moral a Oriol Pujol" el fet que la cúpula de CDC l'hagi acompanyat a declarar aquest dimarts al matí a la seu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) pel cas de les ITV. Un suport, ha afegit, que vindria donat per la seva condició de secretari general de la formació fins fa poc, i "que té cessades les seves funcions voluntàriament a favor d'altres persones".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Duran ha fet aquestes declaracions en una roda de premsa posterior a la reunió de la junta de portaveus, en que ha afegit que "en un estat de dret, tothom està assistit per la presumpció d'innocència, es digui com es digui". També ha recordat que "una persona imputada és innocent, d'entrada, i s'ha de deixar a la justícia que faci la seva feina i prengui les seves decisions".

stats