Publicitat
Publicitat

Joana Ortega: "Que arribi Eurovegas a Catalunya és tan probable com que el Barça guanyi la Lliga, encara hi ha esperances"

La vicepresidenta del Govern assegura a Catalunya Ràdio que si els pressupostos generals de l'estat, que es presentaran avui, no inclouen part del deute a Catalunya, CiU "no" hi votarà a favor i batallarà per revertir-los

El Govern no perd l'esperança de guanyar la batalla pel complex d'oci i de joc que el magnat Sheldon Adelson vol instal·lar a l'Estat espanyol, i que es disputen Barcelona i Madrid. En declaracions a 'El matí de Catalunya Ràdio', aquest divendres, la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, ha equiparat la probabilitat que l'Eurovegas arribi a Catalunya amb el fet que "el Barça guanyi la Lliga". "Encara hi ha esperances", ha dit Ortega, que ha situat com a prioritari impulsar "mesures" que permetin atreure una inversió "tan important" com el projecte d'Adelson.

La vicepresidenta del Govern també s'ha referit als pressupostos generals de l'estat, que l'executiu de Rajoy ha de presentar aquest divendres, i ha assegurat que si no inclouen part del deute que el govern espanyol té amb Catalunya –la disposició addicional tercera de l'Estatut, corresponent al 2008 i al 2009–, CiU "no" hi votarà a favor i "batallarà" per revertir-los.

L'endemà de la vaga general contra la reforma laboral arreu de l'estat, que va registrar aldarulls importants a Barcelona, el Govern demana de fer un "balanç partit" de la jornada. La vicepresidenta lamenta els incidents ocasionats per "alguns violents", però insta a valorar el compliment dels serveis mínims i les mobilitzacions pacífiques.

RE

Més continguts de