Política 18/07/2019

Ortega Smith apaga un contenidor en flames al costat de la seu de Vox

Vox denuncia que diverses persones "encara per identificar" han encès el foc

Ara
1 min
Ortega Smith apaga un contenidor en flames al costat de la seu de Vox

BarcelonaJavier Ortega Smith ha emulat el regidor del PP Josep Bou i aquest dijous també ha agafat un extintor per sufocar l'incendi d'un contenidor que cremava al costat de la seu de Vox. El partit d'extrema dreta ha denunciat que diverses persones han encès "uns contenidors" que estaven al costat de la seu de la formació d'extrema dreta a Madrid.

Al veure les flames, el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, ha agafat un extintor i l'ha obert per intentar apagar les flames. Abans de començar la campanya electoral del 26-M, el candidat del PP a l'Ajuntament de Barcelona, Josep Bou, també va protagonitzar una escena similar. En el seu cas, però, va pujar a una bastida per intentar apagar les flames que s'havien originat a la façana de l'edifici del costat de la seu del partit a Barcelona.

Vox ha penjat un vídeo a les xarxes socials en el qual ha denunciat que uns individus "encara per identificar" han cremat "diversos contenidors". "Afortunadament hem pogut controlar el foc abans que s'estengués", ha indicat el partit. En les imatges facilitades per Vox es pot veure com diversos membres del partit, entre ells Ortega Smith, s'apropen a la zona amb extintors i aconsegueixen apagar les flames.

stats