PACTE FISCAL
Política 09/07/2012

El PSC s'intenta reconciliar amb els sindicats pel pacte fiscal

Navarro es reunirà amb CCOO i UGT, que han donat suport al concert econòmic

Ferran Casas
1 min
Pere Navarro amb el secretari general d'UGT a Catalunya, Josep Maria Àlvarez, després d'una reunió a la qual també va acudir Joan Carles Gallego (CCOO).

BarcelonaEl primer secretari del PSC, Pere Navarro, no vol que la bona relació històrica dels socialistes amb les organitzacions sindicals es malmeti. Navarro es reunirà aquest dimarts amb els líders de CCOO i UGT, Joan Carles Gallego i Josep Maria Álvarez, a la seu del PSC per, segons ha fet públic el mateix partit, tractar entre altres qüestions el pacte fiscal, que es troba en la seva fase de negociació definitiva. Dijous hi ha convocada per Artur Mas la segona cimera de líders per parlar-ne.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

CCOO i UGT han defensat el pacte fiscal en la línia del concert, en clara sintonia amb ERC i ICV-EUiA. En una entrevista a l'ARA, Navarro va criticar l'actitud dels sindicats quan va dir que volien orientar el camí a seguir pels partits. El líder del PSC va reunir-se fa uns dies a Madrid amb el líder de la UGT estatal, Cándido Méndez, que es va distanciar de l'aposta del sindicat a Catalunya pel concert.

stats