Política 27/07/2012

El govern espanyol demana enterrar el pacte fiscal i centrar-se a fer reformes i reduir el dèficit

Sáenz de Santamaría descarta cap trobada entre Mas i Rajoy, i insta el PPC a reflexionar sobre si ha de seguir donant suport al Govern

Joan Faus
1 min
La vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, aquest divendres / EFE

MadridLa vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, ha manifestat aquest divendres la seva "opinió contrària" al pacte fiscal i ha advocat per treballar "en favor de tots per sortir de la crisi".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la roda de premsa posterior al consell de ministres, la vicepresidenta ha dit que la crisi "no se soluciona amb propostes" sinó amb reformes estructurals i amb la reducció del dèficit públic. "Faig una crida a la responsabilitat perquè per poder tenir finançament adequat el més important és sortir de la crisi i recuperar el nivell dels ingressos", ha afegit.

Sáenz de Santamaría ha dit que no hi ha prevista cap reunió entre el president espanyol, Mariano Rajoy, i el català, Artur Mas, i ha recordat que el sistema de finançament que va aprovar el PSOE es revisarà el proper any, però de forma "multilateral". A més, ha instat el PPC a reflexionar sobre si ha de seguir donant suport al Govern.

stats