Publicitat
Publicitat

El PP, sobre les declaracions de CDC sobre la independència: "Aquest cap de setmana ha fet molta calor i a alguns se'ls ha escalfat el cap"

Aquesta ha estat la valoració del portaveu adjunt del PP al Congrés de Diputats, Rafael Hernando, de les declaracions del secretari d'organització de Convergència Democràtica, Josep Rull, que va assegurar que "o pacte fiscal o independència"

"Aquest cap de setmana ha fet molta calor i a alguns se'ls ha escalfat el cap". Així ha valorat aquest dilluns el portaveu adjunt del PP al Congrés de Diputats, Rafael Hernando, les declaracions del secretari d'organització de Convergència Democràtica, Josep Rull, que va assegurar que "o pacte fiscal o independència".

Hernando s'ha mostrat molt crític, en una roda de premsa, amb les paraules de Rull. "Aquests missatges s'assemblen senzillament a un cop de calor al raciocini intel·lectual del responsable de CiU", ha dit. El portaveu popular ha insistit que en "aquests moments" el que han de fer les comunitats autònomes és "actuar amb responsabilitat" en la reducció del dèficit públic i que el govern espanyol "està ajudant Catalunya com ho està fent amb altres", en referència al fons de liquiditat per a les autonomies o l'extensió del període per retornar les transferències a l'Estat.

La veu del poble

Etiquetes

Més continguts de