Política 04/03/2015

Antifrau escorcolla l'Ajuntament de Lleida arran d'una denúncia de Camps contra Ros

Els funcionaris de l'Oficina s'han personat amb l'ex tinent d'alcalde del PSC per obtenir tota mena de documentació en paper i suport digital. Busquen proves d'espionatge a l'ordinador i al telèfon mòbil de Marta Camps

Ferran Casas
1 min
Ros porta a la fiscalia les acusacions de la seva ex número dos a Lleida

BarcelonaFuncionaris de l'Oficina Antifrau, que dirigeix Daniel de Alfonso, s'han presentat aquest matí a les dependències de l'Ajuntament de Lleida per obtenir tota mena d'informació tant en suport paper com digital de suposades irregularitats administratives, segons ha sabut l'ARA. Investiguen les despeses no justificades que va denunciar l'ex primera tinent d'alcalde del PSC, Marta Camps, que va ser cessada pel paer en cap, el també socialista Àngel Ros, després de les seves discrepàncies polítiques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Antifrau també busca proves d'espionatge a l'ordinador i al telèfon mòbil de Marta Camps.

Segons fonts de l'Oficina, que és el primer cop que es persona directament a la seu d'una administració per fer una investigació 'in situ', no es descarta que prenguin també declaració a algun funcionari. Els representats d'Antifrau s'han presentat a la Paeria acompanyats de la mateixa Marta Camps, que ha estat apartada dels seus càrrecs al partit i a l'Ajuntament.

Ros i Camps han protagonitzat en els darrers dies una escalada de retrets [aquí i aquí] i formalització de denúncies per injúries.

stats