Política 09/03/2017

El PDECat impulsa una web amb la cronologia i els personatges de l'operació Catalunya

El partit celebra la creació de les comissions d'investigació al Parlament i al Congrés dels Diputats sobre la guerra bruta de l'Estat contra el procés sobiranista

Ara
1 min
De Alfonso va contractar expolicies vinculats a l’operació Catalunya

BarcelonaEl Parlament i el Congrés dels Diputats investigaran la guerra bruta de l'Estat contra el procés sobiranista i, aprofitant l'avinentesa, el PDECat ha decidit estrenar web sobre el tema. La cronologia i els principals personatges presumptament implicats en l'operació Catalunya han quedat recollits en una pàgina web amb què el Partit Demòcrata recorda alguns dels fets més rellevants dels últims set anys, començant pel dinar de la Camarga entre l'aleshores líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, i l'exparella de Jordi Pujol Ferrusola, Victòria Álvarez.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La informació publicada és bàsicament un recordatori de les notícies que han anat recollint els diaris des del 2012. Portades d''El Mundo' amb els suposats comptes d'Artur Mas a Suïssa, l'espionatge de Método 3 i la conversa entre l'exministre d'Interior Jorge Fernández i l'exdirector de l'Oficina Antifrau, Daniel de Alfonso, a la qual va tenir accés 'Público', són algunes de les qüestions que queden recollides a la cronologia.

Pel que fa als personatges, el PDECat es fa ressò de la presumpta implicació de vuit polítics i policies. Sánchez-Camacho, De Alfonso i Fernández Díaz en són alguns, als quals se sumen Jorge Moragas, l'actual cap de gabinet del president espanyol, l'ex número 2 de la policia nacional espanyola Eugenio Pino, el comissari retirat de la policia José Manuel Villarejo, que ha admès l'existència de l'operació Catalunya, l'excap d’afers interns de la policia espanyola Marcelino Martín Blas i l'excap de la UDEF José Luis Olivera.

stats