El PDECat s'obre a una reflexió "honesta i sincera" amb els associats sobre el futur del partit

David Bonvehí defensa que les bases puguin dir "la seva" sobre el rumb de la formació

El president del PDECat, David Bonvehí, ha explicat aquest dilluns que intensificaran el seu procés de reflexió, diàleg i participació a través dels seus òrgans territorials i sectorials perquè els associats puguin fer les seves aportacions. En un comunicat, la formació ha insistit en aquesta idea apostant per fer una reflexió "oberta, honesta i sincera" com a partit.

Així, Bonvehí ha defensat que els associats hi puguin "dir la seva". "Han de tenir veu i opinar sobre decisions que marcaran el futur del partit", ha defensat en roda de premsa. Després d'explicar que celebraran un consell nacional ordinari aquest juliol per valorar els pactes municipals, però, ha negat que tinguin previst celebrar una consulta entre els associats, i ha apostat per fer "un debat serè i tranquil" sobre el futur de l'espai de JxCat.

"No tenim un temps concret per prendre una decisió sobre el nostre partit de manera imminent", ha concretat Bonvehí, que també s'ha referit a les negociacions que s'estan duent a terme per formar part del govern de la futura Diputació de Barcelona. Així, ha explicat que tenen contactes amb ERC, "com a partit sobiranista que comparteix projecte amb JxCat", i també amb el PSC i altres partits, però "no amb la intensitat" amb què parlen amb els republicans.

Més continguts de