Política 13/08/2017

El PDECat denuncia "dogmatisme i superioritat moral" de la CUP per voler apartar Santi Vila

Marta Pascal surt al pas de les paraules d'Anna Gabriel, que ha esgrimit que el conseller d'Empresa és "molt bo per a un país de rics però no de pobres"

Ara
1 min
La coordinadora general del PDECat, Marta Pascal, en una imatge d'arxiu

BarcelonaNova topada de la CUP i el PDECat. La portaveu parlamentària de la formació anticapitalista ha encès la flama en una entrevista a l'ACN, en què ha demanat que el conseller d'Empresa, Santi Vila, surti del Govern després de l'1-O. Hi ha volgut dir la seva la coordinadora general de la formació nacionalista, Marta Pascal, que a través de Twitter ha acusat els cupaires de "dogmatisme i superioritat moral". "Orgullosos del ser del PDECat", ha afirmat Pascal, que ha adjuntat el compte de Santi Vila en el seu missatge com a mostra de suport.

Gabriel ha dit que després del referèndum s'ha de situar en una "lògica de transició i rupturista", escenari en el qual, al seu parer, no hi cap Santi Vila. "No necessitem un conseller com ell, que és molt bo per a un país de rics però que no ho és per a un país de gent pobra", ha afirmat la diputada cupaire, que ha criticat la "irada i criminalitzadora" actitud de Vila contra l'acció d'Arran per denunciar la massificació del turisme.

Es tracta de la segona enganxada aquesta setmana entre les dues formacions, després que els anticapitalistes proposessin "escombrar" Artur Mas en la campanya que l'esquerra independentista ha engegat per demanar el 'sí' a l'1-O. Aquest missatge no va agradar a la direcció del PDECat, que per boca del seu secretari d'organització, David Bonvehí, va qualificar de "miserable" la campanya en què participa la CUP.

stats