Política 27/03/2012

Navarro qualifica d'"error" les crítiques de Patxi López al pacte fiscal català

El primer secretari del PSC creu que el lehendakari s'ha "equivocat", li recorda que el concert econòmic és un "accident" i li recomana que es preocupi dels afers dels bascos

Pere Martí
1 min

BarcelonaAl PSC no li han agradat gens les crítiques que Patxi López ha fet sobre el pacte fiscal català, i Pere Navarro les ha qualificat avui d'"error", sobretot perquè vénen del responsable d'un territori que gaudeix d'unes "condicions de finançament molt favorables". Per aquest motiu ha expressat la seva "sorpresa" i li ha recordat que el model basc basat en el concert és un "accident" en el context europeu, per la qual cosa hauria de ser més prudent i evitar afirmacions que, vistes des de Catalunya, són "incomprensibles". Navarro ha reiterat que Catalunya necessita un pacte fiscal, i el millor que pot fer el lehendakari és "preocupar-se" dels bascos i les basques.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En canvi, el PSC no creu que un govern andalús presidit per José Antonio Griñán sigui una amenaça per al pacte fiscal català, tot i que ha reconegut que sorgiran "diferències" que es podran solucionar dialogant.

stats