Política 24/07/2012

Rajoy i Duran es reuneixen per parlar de la situació econòmica però no de Catalunya

La trobada es produeix en ple distanciament entre el PP i CiU. Posteriorment Duran s'ha reunit amb la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría i el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro

Joan Faus
1 min
Duran i Lleida i Rajoy, als passadissos del Congrés de Diputats, a Madrid / EFE

MadridEl president del govern espanyol, Mariano Rajoy, s'ha reunit aquest dimarts amb el portaveu de CiU al Congrés de Diputats, Josep Antoni Duran i Lleida, per parlar de la "situació econòmica estatal i europea". La trobada s'ha produït al Congrés i ha durat uns 20 minuts. Duran ha explicat als periodistes que no ha abordat amb Rajoy la situació econòmica de Catalunya ni la proposta del pacte fiscal ni tampoc el distanciament que s'ha produït entre el PP i CiU des de que l'executiu espanyol no va compartir l'ampliació de l'objectiu de dèficit per aquest any i va endurir la distribució dels objectius dels propers anys.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Posteriorment el portaveu de CiU s'ha reunit conjuntament amb la vicepresidenta Soraya Sáenz de Santamaría i el ministre d'Hisenda, Cristóbal Montoro, per tal de fixar una data per a la comissió bilateral entre els governs català i espanyol. Finalment no s'ha fixat cap data per a la trobada que ha d'analitzar els tres recursos d'inconstitucionalitat que ha plantejat Catalunya a les lleis d'estabilitat i a les reformes d'educació i sanitat.

stats