Política 07/05/2012

Rubalcaba diu que la victòria d'Hollande és una “esperança” per Espanya

El líder del PSOE assegura que el “discurs” del guanyador de les eleccions franceses de combinar austeritat amb creixement és “esperançador per Europa i per Espanya”

Joan Faus
1 min

MadridEl secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat avui que la victòria del socialista François Hollande a les eleccions franceses suposa una “esperança” per Espanya “per sortir de la crisi amb una política econòmica diferent”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la roda de premsa posterior a la reunió de la comissió executiva, Rubalcaba ha dit que el “discurs” d'Hollande de combinar austeritat amb creixement és “esperançador per Europa i per Espanya”. En aquest sentit, ha volgut treure pit i ha recordat que a la campanya electoral ell ja va demanar impulsar polítiques de creixement paral·leles a uns “ajustos que condueixen a més atur, recessió i sofriment de molts ciutadans”.

Ha assegurat que les eleccions de diferent àmbit a França, Regne Unit, Alemanya i Grècia durant aquest cap de setmana demostren que a “Europa s'està obrint pas una política econòmica diferent” i que “hi ha respostes de l'esquerra a la crisi”.

stats