IMPOST DE SUCCESSIONS
Política 21/03/2011

El PP titlla de mentider el govern d'Artur Mas

Alicia Sánchez-Camacho lamenta que Artur Mas "enganyi" els catalans per no eliminar totalment la taxa, tal com deia el punt 485 del programa electoral de CiU

Sara González
1 min

BarcelonaLa líder del PP, Alicia Sánchez-Camacho, ha acusat el govern d'Artur Mas de mentir els catalans amb la seva decisió de no suprimir totalment l'impost de successions. La dirigent popular ha recordat que el punt 485 del programa electoral de CiU parlava d'una eliminació "amb caràcter immediat" tant de l'impost de successions com de donacions. L'incompliment d'aquesta promesa és, segons Camacho, una "equivocació" de cara a la negociació dels pressupostos amb el PP.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"El govern d'Artur Mas cada vegada s'assembla més a les permanents improvisacions del tripartit", ha criticat la líder del PP, que ha lamentat que el president de la Generalitat parli del pacte fiscal mentre "segueix enganyant els catalans". Els populars també consideren que "aigualir" la proposta electoral respon al fet que CiU té més predisposició a arribar a acords amb el PSC que amb ells. "Mas prefereix pactar els pressupostos amb el partit que més deute ha generat a Catalunya", ha etzibat Camacho.

Malgrat que el PP considera que CiU s'allunya un cop més d'un possible acord en l'aprovació dels pressupostos, Sánchez-Camacho ha matisat que el seu partit analitzarà detingudament la proposta. La líder dels populars també ha lamentat que a quatre dies de la cimera anticrisi dels partits amb els agents econòmics el Govern no els hagi fet arribar cap document de treball.

stats