Política 20/06/2015

El PP diu que Mas té el "motor gripat", "menysprea ERC" i s'abraça a "l'esquerra radical"

La dirigent popular Andrea Levy assegura que el president de la Generalitat "demana suports desesperadament" perquè "està sol"

Barcelona
1 min
Andrea Levy, en la roda de premsa d'aquest dissabte / ACN

ACNLa vicesecretària general d'Estudis i Programes del Partit Popular, Andrea Levy, ha carregat aquest dissabte contra el president de la Generalitat, Artur Mas: "Ens parla de posar el turbo quan tots sabem que té el motor gripat, ha trencat el seu partit i mentre ERC està sent permanentment menyspreada ell s'abraça a l'esquerra radical de la CUP". Levy ha volgut respondre d'aquesta manera a la conferència que Mas ha fet aquest dissabte a Molins de Rei. La dirigent popular ha afegit que quan Mas dóna als catalans la benvinguda al futur "li falta afegir dos adjectius: negre i antisistema". Segons Levy, el que Mas fa és "demanar suports desesperadament i apel·lar a la unitat que sap que ha perdut, que està sol".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Levy també s'ha referit en roda de premsa a la ruptura de CDC i Unió i ha assegurat que "Mas sap que ha perdut una part important del seu electorat" i ha afegit que dins d'Unió uns són independentistes i altres independentistes radicals" i ha recordat que Joana Ortega i Ramon Espadaler "són responsables col·laboradors del que va passar el 9-N".

Levy ha criticat que en tota la seva intervenció Mas hagi parlat de molts països sense referir-se cap cop a Espanya. La vicesecretària del PP també ha acusat Mas de donar dades falses sobre sanitat o infraestructures i l'ha responsabilitzat a ell de "les llistes d'espera o dels retards en la línia 9 del metro".

stats