ESTRATÈGIA DELS POPULARS
Política 03/10/2011

El PP pressiona Mas perquè presenti els pressupostos abans del 10 d'octubre

Alicia Sánchez-Camacho presentarà una proposta al Parlament per limitar el nombre de resolucions que els partits presenten al debat de política general

Sara González
1 min

BarcelonaLa líder del PP a Catalunya, Alicia Sánchez-Camacho, ha exigit avui al Govern que "compleixi" la llei de finances públiques de Catalunya i presenti els pressupostos abans del 10 d'octubre, tal com va aprovar el Parlament al debat de política general. "Si els amaga com a estratègia electoralista, s'equivoca", ha assegurat.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

La dirigent popular ha insistit que el seu partit no donarà suport a uns nous comptes de "retallades indiscriminades" i ha posat com a condició per donar-hi suport que es redueixin ambaixades i empreses públiques.

Camacho ha destacat que 62 de les 70 propostes que va presentar el seu partit al debat de la setmana passada es van aprovar, amb la qual cosa considera que el "PP es consolida en la centralitat política catalana". També ha destacat que d'aquesta manera es demostra que "la geometria variable va en totes les direccions, no només en la que interessa al Govern".

La presidenta del PP també ha anunciat que presentarà una proposta al Parlament perquè el nombre de resolucions que presentin els partits al debat de política general estigui limitat, tal com passa al Congrés dels Diputats.

stats