Política 28/08/2015

El PP insta Mas a explicar "que qui robava a Catalunya" eren els governs de Convergència i no l'Estat

El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, reclama al president de la Generalitat que detalli "què estava passant amb el 3%"

Efe
1 min
El vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, durant la roda de premsa posterior a l'executiva del partit / EFE

MàlagaEl vicesecretari de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha preguntat aquest divendres que Artur Mas expliqui si "encara pot mirar als ulls dels seus ciutadans sense reconèixer que qui robava a Catalunya eren els governs nacionalistes de Convergència". Casado, que ha participat en un acte d'inici del curs polític a Màlaga, ha manifestat en la seva intervenció que Mas ha d'explicar "què estava passant amb el 3%", en al·lusió als suposats pagaments dels ajuntaments investigats a la fundació Catdem, vinculada a CDC, que avui han motivat una actuació de la Guàrdia Civil.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular ha exigit a Mas que expliqui "si després de portar anys dient que Espanya robava a Catalunya, pot encara mirar als ulls dels seus ciutadans sense reconèixer que qui robava a Catalunya eren precisament els governs nacionalistes de Convergència". Casado ha criticat que el president de la Generalitat, per tercera vegada en cinc anys, hagi comès la "irresponsabilitat" de portar els catalans a les urnes amb una llista que és "una espècie de monstre". El portaveu popular ha assegurat que "Espanya no es partirà" i Catalunya continuarà sent una "part imprescindible d'Espanya perquè no es pot entendre Espanya sense Catalunya i Catalunya sense la resta d'Espanya".

stats