Política 04/06/2012

El PP denuncia el joc brut de CiU amb el pacte fiscal

La líder del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, assegura que el Govern fa una crida al consens mentre CiU vol portar Catalunya a la "insubmissió fiscal"

Sara González
1 min

Barcelona"Al Govern es parla d'acords amplis i des de CiU s'impulsa una campanya per la Hisenda pròpia que trenca amb l'estat de dret". D'aquesta manera ha denunciat la líder del PP, Alícia Sánchez-Camacho, el "doble joc" que considera que estan portant a terme el Govern d'Artur Mas i CiU en la negociació del pacte fiscal.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Camacho ha subratllat que mentre Mas ha "rebaixat el to de la confrontació", no és "joc net" que CiU la busqui engegant una campanya per la Hisenda pròpia que vol portar els catalans a la "insubmissió fiscal".

Camacho també ha anunciat que Mariano Rajoy està disposat a parlar del pacte fiscal un cop aquest sigui aprovat al Parlament i ha recordat que en l'acord hi hauria d'haver CiU, PSC i el PP perquè representen "el 80% del poble català". També ha avançat que ha donat ordres al partit perquè organitzi reunions bilaterals i multilaterals amb altres forces polítiques catalanes per parlar del model de finançament singular dins de la Lofca que proposen els populars catalans.

stats