Publicitat
Publicitat

POLÍTICA

El PP critica el PSC per proposar un directiu d'informatius de TVE al CCMA

Els socialistes no descarten quedar-se fora del consell si no s'accepten els seus dos candidats, Josep Vilar i Xavier Guitart

El portaveu del PP a la comissió de control parlamentari de RTVE , Ramon Moreno , ha criticat aquest dilluns el PSC per haver proposat com a candidat a conseller de la CCMA Josep Vilar, un directiu d'informatius de TVE . "Aquest és el millor exemple i la major demostració sobre qui han estat i a qui continuen servint els serveis informatius de RTVE " , ha comentat Moreno en declaracions a Efe en referència a la proposta del PSC.

El PSC no ha descartat quedar-se fora del consell si no s'accepten els seus dos candidats Vilar i Xavier Guitart , tal com ha anunciat el seu portaveu, Jaume Collboni , després de ser comunicat l'acord entre CiU i PP sobre la nova composició d'aquest organisme , en què Brauli Duart assumirà la presidència i Armand Querol la vicepresidència .

El portaveu popular ha volgut deixar clar que amb les seves crítiques no pretenia entrar a valorar la professionalitat de Vilar , sinó posar l'accent en el fet que la seva candidatura és "una mostra més de falta d'ètica , on el desvergonyiment és ja inqüestionable " .

RE

Etiquetes

Més continguts de