Política 04/02/2015

Cifuentes assenyala l'"abstenció" com l'adversari del PP a les eleccions generals

La delegada del govern espanyol a Madrid assegura que cal "demostrar" als ciutadans "el que s'ha fet a les institucions"

Europa Press
1 min
La delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, en una imatge recent / EFE

MadridLa delegada del govern espanyol a Madrid, Cristina Cifuentes, ha assenyalat aquest dimecres l'"abstenció" com el veritable "adversari" del PP en un escenari polític en què, a parer seu, l'esquerra està representada per PSOE i Podem perquè IU ha estat "absorbida" pels de Pablo Iglesias.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

A la roda de premsa posterior a la Junta Local de Seguretat de Madrid, acompanyada per l'alcaldessa de la capital, Ana Botella, Cifuentes ha dit que l'enquesta del CIS ha de servir perquè el PP es posi "les piles encara més si és possible", mentre segueix "fent gestió i demostrant als ciutadans què s'ha fet a les institucions" en les que governen.

En aquest punt, la delegada del Govern ha aplaudit l'"extraordinària gestió" feta tant a l'Ajuntament com a la Comunitat de Madrid amb els impostos dels ciutadans.

Segons la seva opinió, les dades del CIS han de servir com a "esperó per seguir treballant" i així "recuperar la confiança de tots els ciutadans" que els van votar però que, en les últimes eleccions europees, "van perdre la confiança en el PP".

stats