Política 17/09/2012

El PP: “CiU ja no pot estar a la 'puta i la Ramoneta'”

Floriano diu que la federació ha traspassat una "línia vermella" i atribueix els problemes econòmics de Catalunya als "mals governs"

Joan Faus
1 min

MadridEl vicesecretari general d'Organització del PP, Carlos Floriano, ha lamentat aquest dilluns el gir sobiranista de CiU. "Ja sabem què és, ja no poden jugar més, ja sabem on són. Com diuen alguns ja no poden estar a la 'puta i la Ramoneta'", ha dit en una roda de premsa a la seu de Génova.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Floriano ha insistit que el PP és "l'únic partit enfront de l'independentisme" i que defensa "sense ambigüitat i nitidesa" la Constitució, la unitat d'Espanya i el model autonòmic. Ha assegurat que CiU ha traspassat una "línia vermella" amb el gir sobiranista del Govern d'Artur Mas arran de la massiva manifestació independentista de la setmana passada, i "això fa que el PP es converteixi en l'únic partit que pot aglutinar tots els catalans que no volen la independència".

Ha atribuït l'aposta de Mas per l'estat propi a un intent de "tapar la seva incapacitat de resoldre els problemes de Catalunya" i ha assegurat que "una immensa majoria de catalans saben que els problemes vénen dels mals governs d'ara i abans", tant a Catalunya com a Espanya, que han generat un "dèficit públic insostenible". També ha criticat que ERC demani la independència, quan va votar a favor de l'actual model de finançament.

El número tres del PP ha instat el secretari general del PSOE, Alfredo Pérez Rubalcaba, a aclarir "amb nitidesa" si està a favor o en contra de la independència de Catalunya. Tot i que ha admès que ahir Rubalcaba va rebutjar l'aposta per l'estat propi, Floriano ha lamentat el "doble discurs" dels socialistes per la presència d'alguns membres del PSC a la marxa.

stats