Política 11/03/2013

Cospedal: "No crec que sigui el moment més complicat per al PP"

La secretària general del PP respon al costat de Rajoy a preguntes sobre l'escàndol Bárcenas. Diu que s'alegra que estigui en mans dels tribunals

Joan Faus
1 min

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, ha mostrat aquest dilluns la seva satisfacció pel fet que l'afer Bárcenas estigui als tribunals després que l'Audiència Nacional decidís dijous passat investigar els suposats sobresous en negre al PP després de veure-hi coincidències amb el finançament irregular del partit a través de la trama Gürtel. "Confio molt en la tasca dels tribunals, m'alegro que aquests assumptes estiguin judicialitzats", ha dit Cospedal en ser preguntada pel cas de l'extresorer del partit en un esmorzar informatiu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En la seva intervenció, la número dos dels conservadors ha assegurat que "el PP està fent el que ha de fer" amb l'escàndol Bárcenas, perquè ha impulsat "un exercici de transparència com mai ha fet un partit polític", i ha negat que el 80% dels votants del PP considerin que Bárcenas està fent xantatge al partit on va treballar 30 anys, com apunten algunes enquestes. Cospedal ha fet aquestes valoracions al costat del president del govern espanyol i del PP, Mariano Rajoy, que l'ha presentat abans de la conferència i que ha fet cara de circumstàncies en les preguntes sobre l'exsenador del PP.

A banda de Rajoy, han acudit a la conferència la vicepresidenta del govern espanyol i quatre ministres més, així com el president del Congrés i la plana major del PP. L'executiu i el PP busquen així donar un suport total a Cospedal, molt debilitada per la polèmica a l'entorn de Luis Bárcenas.

D'altra banda, també ha negat que l'actual sigui "el moment més complicat" per al PP, i ha afirmat que ha sentit "molt de suport" per part del partit.

stats