ELECCIONS 20-N
Política 27/09/2011

El PP es planteja fer una revisió de les funcions del Senat

La secretària general dels populars, Dolores de Cospedal, creu necessari estudiar si la Càmara territorial resulta rendible

Redacció
1 min

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } La secretària general del PP, Maria Dolores de Cospedal, ha plantejat avui una “revisió important” del Senat, perquè creu necessari estudiar “perquè volem una Càmara territorial” i quina és la seva funció. Cospedal ha defensat l'organització territorial de l'estat de les autonomies, però ha assegurat que perquè aquest sigui viable “s'ha de revisar què ha funcionat bé i què no”.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En qualsevol cas, Cospedal creu que "el que no es pot permetre és que diverses administracions tinguin competències sobre les mateixes matèries" i això ha de deixar d'existir perquè suposa "més despesa, més estructura i en definitiva més impostos pels ciutadans". Tant és així, que la secretària general popular ha recalcat que el PP farà lleis, si arriba al Govern, perquè tots els organismes reguladors, tals com la Comissió Nacional de l'Energia, la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions o el del Mercat de Valors, estiguin dirigits per persones amb "professionalitat i mèrit", i la seva elecció no obeeixi a "criteris polítics".

p { margin-bottom: 0.21cm; } Aznar carrega contra el sistema autonòmic i els indignats “d'extrema esquerra”

L'expresident del govern espanyol, José María Aznar, ha carregat avui, en una entrevista al diari francés Le Figaró, contra l'executiva de l'actual president del govern espanyol, José Luís Rodríguez Zapatero. En l'entrevista, Aznar ha acusat Zapatero de “no fer gairebé res” en contra els indignats, als quals ha qualificat “d'esquerra extrema”. L'expresident també ha carregat contra el sistema de les autonomies, les quals ha catalogat de mini-Estats que juguen un paper que va en contra de l'estat espanyol, la solvència del qual també ha posat en qüestió, en afirmar que “ha estat intervingut pel Banc Central Europeu” (BCE).

stats