Política 10/05/2015

Cospedal assegura que "mai" s'ha sentit qüestionada dins el PP

La secretària general dels populars es nega a parlar de pactes post electorals

Efe
2 min
María Dolores de Cospedal ja torna a llegir ‘El Mundo’

MadridLa secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, assegura que "mai, mai i mai" s'ha sentit qüestionada dins el partit i que està i ha estat sempre "molt tranquil·la" malgrat els "rumors" i "publicacions" que especulen el seu lideratge.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Cospedal considera que, a més, totes les "reflexions" internes que hi pot haver al PP han d'estar dirigides a guanyar, al 24 de maig, les eleccions municipals i autonòmiques, i no a l'estratègia posterior, ja que "no condueix a cap lloc", argumenta, "fer malabars".

Ho ha dit en una entrevista a l'agència Efe en el que no ha volgut avançar-se al que els populars haurien de fer després dels comicis.

Sobre Podem i C's

Cospedal no s'ha volgut referir explícitament a Albert Rivera (C's) o Pablo Iglesias (Podem), però censura les "noves figures mediàtiques" de la política, els "salvadors" que semblen tenir la "solució perfecte per tot". "Governar és molt difícil i governar un país que ha estat en una crisi profunda és molt més difícil", diu Cospedal, que assegura que desconfia molt d'"aquests que venen ara i diuen que tenen la vareta màgica" per solucionar-ho tot.

Sobre corrupció

Malgrat que la secretària general dels populars ha admès que el seu partit ha estat esquitxat per molts casos de corrupció que "sempre fan mal", ha dit que els ciutadans "sabran valorar" les mesures que ha pres el govern per acabar amb aquestes pràctiques.

També ha dit que els ciutadans de l'estat espanyol "sabran valorar" l'"absoluta independència dels òrgans judicials" que està permetent conèixer i judicialitzar els comportaments "passats" que afecten també al partit que governa.

Sobre l'últim escàndol entre les files populars, el del ja expresident provincial a València, Alfonso Rus, Cospedal explica que la rapidesa de resposta del partit ha estat perquè hi havia "coses molt evidents" i unes gravacions —en les que s'escolta Rus comptant diners d'una suposada comissió— que eren "inacceptables".

Ha subratllat però, que "en altres tothom té el dret a la presumpció d'innocència" i que, a més, "cap cas s'assembla a un altre".

stats