POLÍTICA
Política 24/11/2011

El PP dóna per fet el govern de coalició a BCN i manté l'esperança de tenir consellers a la Generalitat

Fonts populars apunten que M. Àngels Esteller seria tinent d'alcalde. Paral·lelament, Artur Mas ja conversa amb el PP sobre les mesures d'ajustament per al 2012

Sara González
1 min
Negociacions creuades

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } El PP dóna per fet que entrarà a governar amb CiU a l'Ajuntament de Barcelona. Fonts del partit asseguren que la coalició està “ja feta” però que no es farà oficial fins a principis del 2012. Però els populars volen tocar més poder i entre els seus horitzons hi ha entrar al Govern. Així ho han expressat en alguna ocasió al president de la Generalitat, Artur Mas, que de moment ha rebutjat l'oferiment.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Segons fonts populars, la regidora popular M. Àngels Esteller seria tinent d'alcalde, mentre que el líder del PP barceloní, Alberto Fernández Díaz, assumiria una regidoria que li permetés exercir una tasca de pes i, a la vegada, mantenir prou distància amb Trias per disputar-li l'alcaldia d'aquí quatre anys.

Mentrestant, populars i convergents han començat ja a parlar sobre els ajustaments que el president de la Generalitat, Artur Mas, va anunciar el dimarts. I és que el PP es perfila de nou com el soci prioritari per pactar els pressupostos del 2012.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA PREMIUM

stats