Política 14/09/2015

PP i Ciutadans fustiguen Unió per haver donat suport a "totes les iniciatives per promoure la secessió"

Roger Montañola, número quatre dels democristians al 27-S, assegura que "no es va negociar prou bé el pacte fiscal" que Mas va plantejar a Rajoy el 2012

Oriol March
1 min
Els candidats al 27-S, amb Miquel Valls, Antoni Bassas i Ferran Rodés.

BarcelonaPP i Ciutadans han furgat en el passat d'Unió durant el debat de l'ARA sobre el model econòmic camí del 27-S celebrat aquest dilluns a la Cambra de Comerç. Enric Millo, portaveu parlamentari dels populars, ha acusat els democristians de "generar inestabilitat" a través de donar suport a "totes les iniciatives per promoure la secessió" que, segons ell, s'han dut a terme aquesta legislatura de la mà de CDC i ERC. "A l'últim moment han saltat del tren", ha destacat Millo.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Inés Arrimadas, candidata de Ciutadans a les eleccions, ha retret a Roger Montañola, número quatre de la candidatura d'Unió, que han trigat molt a "adonar-se de la bogeria" que, segons ella, han posat en marxa Convergència i els republicans. "Els senyors democristians han fet president Mas i han governat amb ERC", ha asseverat.

Montañola s'ha defensat acusant el PP de crear "inestabilitat" i ha assenyalat que si algun dia Catalunya és independent, a la plaça Catalunya "hi haurà una estàtua de Mariano Rajoy" per haver creat tants independentistes. Això sí: no s'ha estat de retreure a Mas "no haver negociat prou bé" el pacte fiscal.

stats