Política 29/06/2015

El PP carrega contra De Gispert per "utilitzar" el càrrec per fer "apologia de l'independentisme"

Alícia Sánchez-Camacho adverteix que la Presidència del Parlament "no pot estar representada" per una persona que, segons ella, fa "apologia de l'independentisme" també en visites escolars a la cambra catalana

M.colomer
1 min
Alícia Sánchez-Camacho en una imatge d'arxiu /ACN

BarcelonaOfensiva del PP contra la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, per "utilitzar" el càrrec institucional per fer, diuen, "apologia de l'independentisme" fins i tot durant visites escolars a la cambra catalana. Així ho ha assegurat la líder del PP a Catalunya, Alícia Sánchez-Camacho, que ha advertit en roda de premsa que "la Presidència del Parlament no pot estar representada" per algú que "usa el càrrec institucional per adoctrinar nens".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"La Presidència del Parlament no pot estar representada per una persona que clarament fa apologia de l'independentisme contínuament i ho fa amb els més dèbils i amb nens", ha etzibat Camacho, que també ha considerat "respectable" el posicionament polític de De Gispert, però no, diu, si ho fa en qualitat de presidenta.

Perquè per Camacho "el Parlament de Catalunya no és independentista", de manera que opina que Núria de Gispert pot defensar les idees que cregui, però "no pot fer-ho a través del càrrec del Parlament".

stats