CAS BÁRCENAS
Política 01/06/2013

El PP diu que "tornarà a lliurar" a Ruz la documentació que reclama

González Pons afirma que el jutge "ja té la documentació" que demana però que l'enviarà de nou quan els "arribi la notificació oficial"

Efe
1 min

MadridEl vicesecretari general d'Estudis i Programes del PP, Esteban González Pons, ha assegurat aquest dissabte que el jutge Pablo Ruz "ja té la documentació que ha reclamat" en el seu acte de divendres sobre el cas Bárcenas, però que "si la demana se li tornarà a lliurar". Ruz va demanar al PP que li remeti la informació del seu compte de "despeses de representació" del 2004 al 2012, així com els llibres de comptabilitat de les seus territorials de Galícia, Cantàbria, La Rioja, Catalunya, Màlaga i Sevilla entre 1997 i 2007 i informació sobre els registres d'entrada a la seu del carrer Gènova entre 2001 i 2008 relativa als vuit constructors querellats que han comparegut aquesta setmana i la passada a l'Audiència Nacional.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

En declaracions a la seu del PP, González Pons ha dit que enviaran la documentació a Ruz "per conductes oficials" quan els "arribi la notificació oficial". També ha afirmat que no valora, sinó que "respecta" i "dóna suport" les investigacions de la justícia sobre el finançament del PP, convençut de la seva "innocència" i que el seu partit "sempre s'ha finançat correctament".

El dirigent popular s'ha mostrat confiat que la investigació "conclogui com ha de concloure" i ha posat èmfasi en què "tots els partits estan obligats a col·laborar" amb les investigacions judicials. El PP és "conscient que ha de donar totes les explicacions que li reclamin, perquè no s'entendria una altra cosa", ha afegit.

stats