Política 13/06/2019

L'exdiputat del PP Fernando Sánchez Costa optarà a presidir Societat Civil Catalana

De moment cap altre soci s'ha postulat per rellevar Josep Ramon Bosch

Ara / Acn
1 min
L'exdiputat del PP Fernando Sánchez Costa, en una imatge al Parlament

BarcelonaL'exdiputat del PP al Parlament Fernando Sánchez Costa optarà a la presidència de Societat Civil Catalana a l'assemblea que l'entitat celebrarà el 26 de juny. Fonts coneixedores han explicat a l'ACN que l'ara director d'estudis de Societat Civil Catalana presentarà candidatura a substituir Josep Ramon Bosch, que dimecres va anunciar en una roda de premsa que deixarà el càrrec a la pròxima assemblea. De moment, l'exdiputat popular no té cap rival que hagi anunciat la seva intenció de presidir la plataforma espanyolista.

Segons ha avançat aquest dijous 'La Vanguardia', Sánchez Costa ja ha informat els líders de Cs, Carlos Carrizosa; del PSC, Miquel Iceta, i del PP a Catalunya, Alejandro Fernández, sobre les seves intencions, i no hauria de tenir problemes per resultar elegit. El diari afirma que el candidat vol incorporar veus dels tres partits a la nova direcció i impulsar relacions amb el col·lectiu juvenil contrari a la independència de Catalunya S'ha Acabat!

Sánchez Costa no és l'únic membre del PP que hi ha a la cúpula de l'entitat, ja que la diputada al Parlament Esperanza García també forma part de la junta directiva. Durant el seu pas per la cambra catalana, va protagonitzar una polèmica quan va preguntar: "Volen que tothom parli el castellà com el parla la senyora Rovira, com si fos una llengua estrangera?" En la mateixa intervenció, el maig del 2015, també va afirmar que "hi ha gent que no vol ser enterrada en pobles on hi oneja l'estelada".

stats