Política 04/02/2015

Ignacio González (PP): "Els ciutadans han de reflexionar sobre què està en joc"

El president de la Comunitat de Madrid assegura que Espanya "no està per fer experiments", en relació als resultats de Podem en l'enquesta del CIS

Efe
1 min
El president de la Comunitat Autònoma de Madrid, Ignacio González./ ACN

MadridEl president de la Comunitat de Madrid, Ignacio González, ha assegurat avui dimecres que és "necessari" que els ciutadans espanyols "reflexionin" sobre "què és el que està en joc".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

González s'ha referit així durant un dinar-col·loqui organitzat per l'Associació per al Progrés de la Direcció i Deloitte a l'enquesta del CIS coneguda avui, que atorga un 27,3% dels vots al PP, un 23,9% a Podem i un 22,2% al PSOE en unes hipotètiques generals.

"Cal que els ciutadans reflexionin, sobretot en aquest any que tenim tots els processos electorals a la vegada, què és el que està en joc en aquestes eleccions", ha dit González.

Segons el president madrileny, Espanya no està per "fer experiments" que puguin portar a llançar l'esforç fet al llarg de tots aquests anys —ha assegurat.

González ha convidat els ciutadans a decidir si volen "apostar per un model que creu en la necessitat d'aplicar polítiques de recuperació econòmica" o si, per contra, opten "per models amb discursos antics, bonics, però de poc contingut pràctic" .

Aquesta segona opció, en opinió del cap de l'Executiu regional, en aquells llocs on s'ha dut a terme és en "països que estan passant greus crisis socials, polítiques i econòmiques de drets i llibertats, i falta de tot".

"Això dels cabrejos momentanis està molt bé, però després queden quatre anys de remar amb el cabreig", ha conclòs.

stats