Política 25/03/2012

Javier Arenas: "Exercirem el liderat al Parlament andalús amb humilitat"

El candidat del PP dóna per fet que no governarà, però ressalta que el seu partit ha guanyat les eleccions a Andalusia "per primera vegada a la història"

Ara
1 min

Sevilla"Ens comportarem com el que som, la primera força política a Andalusia." Aquest és l'anunci de Javier Arenas, cap de llista del PP a les eleccions andaluses, després de guanyar per només tres diputats els comicis i trobar-se amb uns resultats que apunten a un pacte del PSOE i IU, amb 47 i 12 diputats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

"Exercirem el liderat al Parlament andalús amb humilitat", amb unes paraules que volien remarcar la victòria però que, alhora, donaven per fet que no governarà. "Donarem suport a totes les iniciatives positives per a Andalusia que es plantegin al Parlament", ha anunciat. I ha explicat que ja ha parlat amb els candidats del PSOE, José Antonio Griñán, de Izquierda Unida, Diego Valdera, que l'han "felicitat per la victòria". "Jo els he expressat el nostre respecte i consideració", ha afegit.

La militància cridava "'presidente, presidente'", però Arenas no s'ha mogut del seu discurs prudent. Tampoc s'ha desplegat la pancarta preparada al balcó de la seu electoral, probablement amb algun missatge triomfal que no han tingut ocasió d'ensenyar, ja que els resultats han quedat per sota de les seves expectatives d'accedir a governar la Junta d'Andalusia.

stats