Publicitat
Publicitat

ELECCIONS 20-N

El PP català titlla "d'insult a la intel·ligència" la campanya del PSC

El cap de llista del PP per Barcelona el 20-N, Jorge Fernández Díaz, recorda a Chacón que ella era ministra d'Habitatge quan més es construïa a Espanya

"Els socialistes tornen a la campanya de l'insult i les promeses falses". Així ha carregat el cap de llista del PP per Barcelona el 20-N, Jorge Fernández Díaz, contra els candidats socialistes Carme Chacón y Alfredo Pérez Rubalcaba.

El dirigent popular considera que els socialistes estan fent una campanya "frívola i sense credibilitat" que és, a més, un "insult a la intel·ligència dels catalans". Fernández Díaz ha recordat que, si bé Chacón va criticar ahir en un acte a Sabadell l'economia basada en el totxo, ella era precisament ministra d'Habitatge quan Espanya consumia 1.500 quilos de ciment per persona a l'any, la xifra més alta d'Europa.

"No poden donar lliçons ni fer promeses sobre com sortir de la crisi", ha conclòs el cap de llista del PP català, que avui ha presidit el comitè de campanya juntament amb el seu número dos, Jorge Moragas, i el secretari general del partit, Jordi Cornet.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT