ELECCIONS 20-N
Política 17/10/2011

El PP català titlla "d'insult a la intel·ligència" la campanya del PSC

El cap de llista del PP per Barcelona el 20-N, Jorge Fernández Díaz, recorda a Chacón que ella era ministra d'Habitatge quan més es construïa a Espanya

Sara González
1 min

Barcelona"Els socialistes tornen a la campanya de l'insult i les promeses falses". Així ha carregat el cap de llista del PP per Barcelona el 20-N, Jorge Fernández Díaz, contra els candidats socialistes Carme Chacón y Alfredo Pérez Rubalcaba.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El dirigent popular considera que els socialistes estan fent una campanya "frívola i sense credibilitat" que és, a més, un "insult a la intel·ligència dels catalans". Fernández Díaz ha recordat que, si bé Chacón va criticar ahir en un acte a Sabadell l'economia basada en el totxo, ella era precisament ministra d'Habitatge quan Espanya consumia 1.500 quilos de ciment per persona a l'any, la xifra més alta d'Europa.

"No poden donar lliçons ni fer promeses sobre com sortir de la crisi", ha conclòs el cap de llista del PP català, que avui ha presidit el comitè de campanya juntament amb el seu número dos, Jorge Moragas, i el secretari general del partit, Jordi Cornet.

stats