PARLAMENT
Política 15/02/2011

El PP acusa a CiU i PSC de dur a terme una "comèdia ridícula" amb el ball de xifres sobre el dèficit

El portaveu popular, Enric Millo, ha exigit el coneixement públic de les xifres del govern, acusant-los de manca de transparència

Núria Martínez
1 min

BarcelonaEl portaveu parlamentari del Partit Popular, Enric Millo, ha afirmat que CIU i el PSC estan duent a terme "una comèdia ridícula", ja que "en lloc d'afrontar els problemes es tiren els plats pel cap", com si "estiguessin en un pati d'escola". A més, ha declarat que s'està parlant de "xifres molt greus" que només coneixen els dos grups, "un perquè les va deixar, i l'altre perquè se les ha trobat". El portaveu popular, ha reclamat doncs, "un coneixement públic d'aquests números per fomentar la transparència".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Millo, a més, ha demanat al govern que expliqui "les xifres exactes de la reducció pressupostària, ja que el Parlament i els ciutadans saben que n'hi haurà, però no exactament la quantitat real". Ha replicat, també, que "la manca de transparència i la gran quantitat de sondejos que apareixen a la premsa a diari, generen incertesa als sectors més sensibles de la societat". Alhora, ha exigit una auditoria dels comptes del govern, ja que el Govern l'anuncia des de fa temps, i encara no s'ha realitzat.

Finalment, el portaveu ha associat tots aquests retrets a la manca de voluntat que té el govern d'explicar com s'afrontarà la crisi, "creant incertesa i desconfiança a la població."

stats