Política 20/10/2011

Aguirre: "Els comunicats d'ETA tenen credibilitat zero"

La presidenta de la Comunitat de Madrid lamenta que segons el comunicat ETA "ni entrega les armes ni es dissol"

Ara
1 min

MadridLa presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, ha dit que "els delictes d'un assassí no prescriuen perquè declari que no matarà més" a través de les xarxes socials. Abans d'inaugurar unes instal·lacions empresarials ha afirmat que la banda "ni entrega les armes ni es dissol" i ha afegit que els comunicats d'ETA tenen "credibilitat zero".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El portaveu d'Interior del PP i candidat al Congrés per Palència, Ignacio Cosidó, ha estat el primer polític del PP en reaccionar al comunicat d'ETA. Ha dit al Twitter que "no n'hi ha prou que ETA digui que no utilitzarà més les pistoles si se les queda. Per ser creïble les ha d'entregar".

Per la seva banda, el president de les Corts Valencianes i l'ex director general de la policia entre el 1992 i el 2002, Juan Cotino, ha assegurat que "el cessament definitiu de l'activitat armada" que ha anunciat ETA es tracta d'una "mentida habitual". Ha afirmat que aquest pas d'ETA ha estat "la crònica d'una mort anunciada" perquè "fa molt de temps que totes les concessions i negociacions anaven cap aquí". Cotino ha indicat que "ETA és una organització dedicada a la mentida, l'extorssió i el crim, i així serà per molts comunicats que emeti".

stats