Política 08/05/2015

Un alcalde del País Valencià s'estalvia 2.500 euros reciclant els cartells electorals del 2011

El batlle d'Ondara (Marina Alta), del PP, ho justifica perquè és "es tracta del mateix candidat i de pràcticament la mateixa proposta política"

Efe
1 min
Ximo Ferrando (esquerra) / ARA

OndaraL'alcalde d'Ondara (Marina Alta) i candidat a la reelecció pel PP, Ximo Ferrando, s'estalviarà 2.500 euros en reutilitzar els cartells electorals de 2011. Ferrando ha explicat que "no enteníem fer una campanya sense reutilitzar tot el possible, ja que es tracta del mateix candidat i de pràcticament la mateixa proposta política", i per això ha volgut reciclar el material de fa quatre anys. L'alcalde d'Ondara, de 6.500 habitants, en canvi, considera irrellevant que els cartells comptin amb l'eslògan de 2011, "Centrats en tu", i no el lema actual dels populars de "Treballar, créixer, fer".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

El PP valencià és l'únic dels grans partits que no ha fet públiques les seves previsions de despesa per aquesta campanya. Aquesta actitud contrasta amb la del govern del País Valencià, que es va gastar l'any passat més de 5 milions d'euros en publicitat institucional. De fet, i segons va denunciar un parlamentari socialista de la comunitat, el president Alberto Fabra va gastar més de 7.000 euros diaris en promocionar la seva imatge.

stats