Política 10/04/2015

Sorpresa i malestar al PNB perquè el lema de campanya presentat pel PP és gairebé idèntic al seu

Els populars van presentar aquest dijous el lema 'Treballar. Fer. Créixer', molt similar al 'Treballar. Créixer' que els nacionalistes bascos van donar a conèixer el gener

Efe
1 min

BilbaoEl PNB s'ha mostrat aquest divendres "molest i sorprès" per la coincidència en el lema electoral presentat dijous pel PP. El partit de Rajoy va presentar el 'Treballar. Fer. Créixer', pràcticament idèntic al que els nacionalistes bascos van donar a conèixer el 18 gener, 'Fer. Créixer' en un acte encapçalat pel lehendakari, Iñigo Urkullu.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Fonts de l'executiva del PNB han informat avui que els serveis jurídics del partit estudien si cal adoptar alguna mesura contra el PP per copiar el seu lema per a la campanya electoral de les municipals. Segons el PNB, aquesta similitud només es pot deure a la "prepotència" del PP respecte als partits més petits o d'un àmbit geogràfic menor o a la seva "ignorància" del que fan la resta de formacions.

La presentació dels populars la va fer dijous el vicesecretari d'Organització del PP, Carlos Floriano, que va assegurar que "cap altre partit està en disposició de presentar un lema com aquest".

stats