Publicitat
Publicitat

EL FUTUR DELS SOCIALISTES

El PP felicita Rubalcaba i ofereix diàleg "pel bé comú de tots els espanyols"

González Pons reclama al PSOE "un esforç de moderació per estendre ponts i buscar punts de trobada perquè la solució als problemes està en el consens"

El Partit Popular ha felicitat avui Alfredo Pérez Rubalcaba per la seva elecció com a nou secretari general del PSOE , li ha desitjat el més gran dels èxits i reitera la seva " sincera disposició a dialogar i cooperar junts pel bé comú de tots els espanyols" . En un comunicat , el PP fa extensiva la seva enhorabona als militants socialistes i simpatitzants del partit i, en general , "a tota la família del PSOE" . " En consideració de la rellevància que el PSOE manté en la vida pública i en les institucions legislatives i de govern , el PP li desitja el major dels èxits a Rubalcaba en la direcció del seu partit i en la nova etapa que comença " , afirma la nota . Finalment , el PP reitera la seva " sincera disposició a dialogar i cooperar junts , pel bé comú de tots els espanyols , en els assumptes d'interès públic " que es plantegen a Espanya .

Per la seva banda, el vicesecretari de Comunicació del PP, Esteban González Pons, ha desitjat a Efe que l' ajustada votació no signifiqui una divisió en el si del principal partit de l'oposició perquè , ha recalcat , " Espanya no pot permetre un PSOE dividit " . S'ha referit als discursos que els dos candidats han pronunciat aquest matí i ha assegurat que al PP li ha cridat l'atenció " el to allunyat del centre" de Rubalcaba . "Creiem que ha de fer un esforç de moderació per estendre ponts i buscar punts de trobada perquè la solució als problemes està en el consens i no en la separació " , ha manifestat .

RE

Més continguts de