Política 15/12/2014

El PP, al PSOE: "Els independentistes no volen una altra Constitució, sinó un altre país"

Els populars preparen una exposició itinerant per explicar l'impacte de les mesures de Rajoy al marcat laboral

Acn
1 min

BracelonaEl vicesecretari general d'Organització del PP, Carlos Floriano, ha retret aquest dilluns al PSOE que plantegi una reforma de la Constitució com a resposta a l'onada independentista a Catalunya perquè "els independentistes no volen una altra Constitució, sinó un altre país". En roda de premsa després de la reunió del Comitè de Direcció del PP, i en línia amb les paraules del president espanyol, Mariano Rajoy, a l'acte de dissabte a Segovia, Floriano ha assegurat que l'ocupació i la recuperació econòmica no vindran de la mà "dels que pretenen trencar la Constitució ni tampoc dels que la volen reformar sense concretar aquesta reforma".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Floriano també ha advertit al líder del PSOE, Pedro Sánchez que "no s'equivoqui" en la crítica a la política social de l'executiu espanyol i "no jugui amb les expectatives ni confongui o utilitzi políticament" els ciutadans, perquè "el que s'espera d'un responsable polític és la solució als problemes i no manca de respecte".

En aquest sentit ha recordat que aquest dilluns el president espanyol, Mariano Rajoy, ha signat amb els agents socials la nova prestació de 426 euros per a reinserir aturats de llarga durada al mercat laboral.

Exposició itinerant a les seus provincials del PP

El PP prepara una exposició itinerant que visitarà tots les seus provincials del PP on s'explicaran les mesures que ha adoptat el govern espanyol per a la recuperació de l'economia i per "millorar la vida dels que ho estan passant pitjor", en paraules de Floriano, que ha recordat que l'executiu de Rajoy és "l'únic" que ha "pres mesures" per limitar els desnonaments

stats