ELECCIONS PLEBISCITÀRIES
Política 27/08/2015

El PP reconeix que li agraden més els postulats d'Unió d'ara que els de fa un mes

Pablo Casado elogia Duran i Lleida i espera que "estigui a la part constitucionalista i en contra de la independència"

Europa Press
2 min
Pablo Casado és el nou vicesecretari de comunicació del PP / EFE

MadridEl vice secretari general de Comunicació del PP, Pablo Casado, ha dit aquest dijous que li agrada més la posició política actual d'Unió "que la de fa un mes", i espera que aquest partit "estigui a la part constitucionalista i en contra de la independència". En declaracions a Cadena SER recollides per Europa Press, Casado ha elogiat el president d'Unió, Josep Antoni Duran i Leida, dient que "fa bé de baixar del cavall", referint-se a la ruptura del seu partit amb Convergència.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Malgrat aquestes paraules, el diputat popular per la província d'Àvila ha insistit que el seu partit "surt a guanyar" les eleccions catalanes amb Xavier García Albiol, i ha defensat el seu discurs innovador dient que "és una pena que a Catalunya sigui innovador defensar la bandera d'Espanya".

En aquest sentit, Casado ha matisat les polèmiques paraules d'Albiol sobre la immigració il·legal, i ha destacat que els gitanos romanesos "evidentment, no són una plaga" i que "són molt ben rebuts a Espanya". Encara més, ha defensat el controvertit eslògan d'Albiol a les passades eleccions municipals. "Ha dit 'netejant Badalona' i es referia a netejar-la des del punt de vista de la inseguretat ciutadana", ha subratllat Casado.

"El PP de Catalunya té una trajectòria en la defensa de la unitat d'Espanya", ha destacat el vicesecretari de comunicació popular, que també ha atribuït al govern d'Artur Mas "malgastar en canals de propaganda" mentre que les farmàcies i el material quirúrgic de Catalunya "s'està pagant amb els diners de tots els espanyols". "El victimisme català no condueix a res", ha sentenciat Casado, que ha criticat els moviments independentistes "pels seus discursos fal·laços", que segons ell "tenen les potes molt curtes".

Dards a C's

D'altra banda, Pablo Casado ha criticat Ciutadans dient que el PP "té més experiència a Catalunya" i, a més, "defensa la unitat d'Espanya a tot arreu". I, preguntat per si seria un fracàs que C's acabés per davant del PP en les eleccions del 27 de setembre, Casado s'ha mostrat esperançat dient que el seu partit és un "partit guanyador" i que, per aquesta raó, volen "acabar per davant de tots". Malgrat això, ha reconegut que comparteixen amb el partit liderat per Albert Rivera "i amb alguns del PSC i algun d'Unió" la qüestió que "Catalunya ha de seguir a Espanya".

stats