POLÍTICA
Política 03/05/2013

El PP afirma que ha frenat el seu desgast i que "brillarà el sol" per a la monarquia

Els populars treuen ferro al baròmetre del CIS i presumeixen de continuar sent "amb diferència el partit favorit per treure de la crisi els ciutadans"

Efe
1 min

MadridEl portaveu adjunt del grup Popular al Congrés, Rafael Hernando, ha afirmat aquest divendres, en referència al baròmetre del CIS, que s'ha "frenat el desgast que havia experimentat el PP després de les últimes eleccions", i s'ha mostrat convençut que "després de la tempesta, el sol brillarà per a tothom, també per a la monarquia".

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Hernando ha dit que li sembla "injust desmerèixer la Corona per alguns problemes o errors conjunturals", perquè és una "institució bàsica per a la nostra democràcia, que ha demostrat els seus serveis al llarg de la història". També ha destacat que el PP continua sent "amb diferència el partit favorit per treure de la crisi els ciutadans" i que l'enquesta reflecteix que "no hi ha cap alternativa que es consolidi com a possible en aquests moments".

Segons la seva opinió, la crisi "afecta tothom, els que governen i, molt especialment, els que van governar amb anterioritat", perquè els ciutadans són "conscients que l'anterior govern el que va fer va ser ficar-nos en aquesta dura crisi i ara no són capaços de crear una alternativa pròpia i diferent d'altres partits radicals". Hernando ha assegurat que els "populars" estan treballant per "respondre els que segueixen confiant" en ells i per "recuperar" la confiança dels que l'han perdut, cosa que calcula que aconseguiran "a mitjà termini".

stats