Publicitat
Publicitat

Coscubiela: "Rajoy comença a ensenyar la poteta i no és d'ovella sinó de llop"

El candidat d'Iniciativa diu que "és un dia de dol per al dret a l'habitatge" per l'entrada en vigor del nou procés de desnonament

Joan Coscubiela, candidat d'Iniciativa a les eleccions generals, ha dit aquest dilluns que "per fi el PP i Rajoy comencen a ensenyar la poteta i no és d'ovella sinó de llop", referint-se a les primeres concrecions del programa dels populars. Segons Coscubiela, les propostes de Rajoy són "regressives en termes socials i molt ens temem que profundament ineficients en termes econòmics", ja que "està demostrat que més retallades equivalen a més atur".

El cap de llista d'Iniciativa també s'ha referit a l'entrada en vigor del nou procés de desnonament, que ha recordat que va ser una proposta presentada per Duran i amb el suport de Chacón. "Avui és un dia de dol per al dret a l'habitatge", ha lamentat Coscubiela, que ha reivindicat que "els drets dels propietaris tinguin equilibri amb els drets dels inquilins". El programa electoral d'Iniciativa contempla l'aprovació de la dació en pagament.

Coscubiela ha presentat una nova web per fomentar la participació dels ciutadans, a qui s'ha compromès a escoltar. La web, passaalaccio.cat, ha entrat en funcionament amb dues aportacions dels professors Manuel Castells i Ismael Peña, i la voluntat del partit és que tingui continuïtat més enllà del 20-N. Segons el candidat, aquesta iniciativa vol abordar la "profunda crisi de la democràcia representativa", que ve d'abans del 15-M.

21D

Més continguts de

21D
PUBLICITAT

Totes les dades, notícies i anàlisis per entendre la convocatòria electoral

Vés-hi
PUBLICITAT
PUBLICITAT