Política 16/02/2015

Sánchez-Camacho acusa Mas d'haver mentit a la comissió d'investigació del Parlament

Diu que CiU té pressa per a la independència perquè tapar suposades irregularitats i exigeix explicacions al president

Joan Rusiñol
1 min
La presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, durant la compareixença de Mas. EFE

MadridLa presidenta del PP català, Alícia Sánchez-Camacho, està convençuda que el president de la Generalitat, Artur Mas, es va "quedar a mitges" a la comissió d'investigació del cas Pujol al Parlament. "No va dir la veritat i ha de donar moltes explicacions", ha afirmat, després de les informacions aparegudes a determinats diaris espanyols en què s'apunten presumptes noves irregularitats.

Inscriu-te a la newsletter Política Una mirada a les bambolines del poder
Inscriu-t’hi

Abans de participar al Comitè Executiu del seu partit a Madrid, la líder dels populars catalans s'ha referit a la notícia publicada per El Mundo en què s'afirmava que Jordi Pujol Ferrusola va domiciliar un compte bancari a Suïssa a la Generalitat. També ha fet referència a la informació de La Razón, segons la qual el conseller Felip Puig hauria demanat una comissió del 5% a un empresari francès. "Crec que Mas vol tenir molta pressa per a la Catalunya independent", ha afirmat, perquè a parer seu s'ha demostrat que "el que els interessava era la Catalunya de fer negoci a costa de cobrar comissions als catalans per fer obra pública".

Basant-se en aquestes suposades dades, Sánchez-Camacho conclou que cada dia hi ha "més proves" que fan "responsable" Mas de la situació i li exigeix que "doni més explicacions".

stats